Πέμπτη 29 Δεκεμβρίου 2011

Ποδαρικό κάνει στο «Πρωινό Mou» η Ζέτα Μακρυπούλια


πηγη yousouroum.gr

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΣΤΟ http://www./forum/forumdisplay.php?f=70

Ποδαρικό κάνει στο «Πρωινό Mou» η Ζέτα Μακρυπούλια



Τη Δευτέρα 2 Ιανουαρίου, στην πρώτη εκπομπή του «Πρωινό Mou» για το 2012 πολλές εκπλήξεις περιμένουν τους τηλεθεατές του MEGA. Μεταξύ αυτών, η συνάντηση του Γιώργου Λιάγκα και της Φαίης Σκορδά, με τη Ζέτα Μακρύπούλια η οποία κάνει ποδαρικό.



Το περιοδικό HELLO! βρέθηκε αποκλειστικά στα γυρίσματα της εορταστικής εκπομπής και κατέγραψε όλα όσα συνέβησαν με κάθε λεπτομέρεια.

Παρά το γεγονός ότι το ζευγάρι των παρουσιαστών δεν γνωριζόταν προσωπικά με τη Ζέτα Μακρυπούλια αμέσως μόλις συναντήθηκαν ένιωσαν πολύ άνετα ο ένας με τον άλλον.



Η ηθοποιός άνετη και χαλαρή δεν δίστασε να μιλήσει και για την προσωπική της ζωή, για τη γνωριμία της με το Μιχάλη Χατζηγιάννη αλλά και για τη συμβίωση τους. Η Ζέτα Μακρυπούλια μίλησε μετά το τέλος της μαγνητοσκόπησης για τους δύο παρουσιαστές. «Πέρασα πολύ ωραία και κυρίως εντυπωσιάστηκα από την ικανότητα του Γιώργου Λιάγκα και της Φαίης Σκορδά, οι οποίοι εντελώς αβίαστα δημιουργούν τέτοια ατμόσφαιρα ώστε να μπορεί κανείς να ανοίγεται, ακόμη κι αν δεν φημίζεται για αυτό – όπως εγώ για παράδειγμα – και να κάνει μία φυσιολογική και απλή κουβέντα».


 
 
πηγη yousouroum.gr

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΣΤΟ http://www./forum/forumdisplay.php?f=70


 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου