Τετάρτη 7 Δεκεμβρίου 2011

Οι διάσημοι που εκθειάζουν την Ελλάδα


πηγη yousouroum.gr

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΣΤΟ http://www./forum/showthread.php?t=34470

Οι διάσημοι που εκθειάζουν την Ελλάδα




Μέσα σε ένα φοβερό κύμα παγκόσμιας δυσφήμησης που δέχεται τον τελευταίο καιρό η χώρα μας δεν είναι λίγοι οι ξένοι και μάλιστα επώνυμοι καλλιτέχνες οι οποίοι έχουν εκφράσει το θαυμασμό τους για τη χώρα μας και τον ελληνικό πολιτισμό εκθειάζοντας την Ελλάδα.



Πρόσφατα ο Robin Wiliams σε συνέντευξή του στο Πρώτο Θέμα είπε «Η ανθρωπότητα οφείλει να υποκλίνεται στην ελληνική ιστορία. Μπορεί η οικονομία σας να μην πηγαίνει καλά, αλλά αυτό δεν σημαίνει ότι είστε ανίσχυροι» και εξέφρασε το θαυμασμό του για τον ελληνικό πολιτισμό «Τα οικονομικά δεδομένα αλλάζουν συνεχώς για όλους. Αυτό που δεν αλλάζει είναι η κληρονομιά, η ταυτότητά σας. Ο Παρθενώνας δεν φεύγει από την Αθήνα. Είναι ακόμα εκεί για να θυμίζει ότι η πρόοδος και η ακμή μπορούν να επιστρέψουν»
Είπε επίσης ότι έχει κάνει διακοπές με σκάφος στα ελληνικά νησιά αλλά δεν ήταν αρκετό για να δει όλα όσα έχει διαβάσει στην ελληνική μυθολογία. «Στην Αγγλία για παράδειγμα, δεν πήγα πουθενά. Τι να δω; Το παλάτι του Μπάκιγχαμ; Δεν με νοιάζει. Όπως κι αν πάω στην Γερμανία, δεν θα πάω να δω το Τείχος του Βερολίνου. Ωστόσο, την Δήλο, τον Παρθενώνα και τις Μυκήνες δεν μπορείς να τις αγνοήσεις»



Δεν είναι βέβαια ο μοναδικός με τέτοια φιλελληνική διάθεση. Πρόσφατα ο Hugh Grant δήλωσε...........................
πηγη yousouroum.gr

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΣΤΟ http://www./forum/showthread.php?t=34470

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου