Δευτέρα 12 Δεκεμβρίου 2011

Dancing on ice

πηγη yousouroum.gr

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΣΤΟ http://www./forum/showthread.php?t=34551

Η Σταματίνα Τσιμτσιλή αποχώρησε από το Dancing on ice

Την τελευταία της χορογραφία έκανε η Σταματίνα Τσιμτσιλή η οποία δεν κατάφερε να κερδίσει την ψήφο της κριτικής επιτροπής και αποχώρησε από το σόου του πάγου.

Ο Γιώργος Χειμωνέτος ήταν η δεύτερη φορά που έφτανε στο skate off και αντιμετώπισε τη διαδικασία με ψυχραιμία. Ήταν η πρώτη φορά που η ψήφος του κοινού έφερε τη Σταματίνα Τσιμτσιλή στη διαδικασία του skate off, γεγονός που την άγχωσε ιδιαίτερα.



Η Έλενα, ο πάγος και οι τούμπες

Η καυτή Έλενα Παπαρίζου...έλιωσε τον πάγο στο Dancing on ice και παρουσίασε για πρώτη φορά το νέο αγγλόφωνο τραγούδι της κερδίζοντας το χειροκρότημα.

"Mr. Perfect" και η κορυφαία Ελληνίδα σταρ αναζητά τον...κύριο Τέλειο. Σούπερ μίνι και η Έλενα Παπαρίζου εντυπωσίασε με τις χορευτικές της ικανότητες. Το μόνο που περιμένουμε πλέον είναι να τη δούμε και με παγοπέδιλα.



Καρφί για τον Τόνυ Μαυρίδη "πέταξε" στη Έλενα Παπαρίζου η Τζένη Μπαλατσινού όταν αναρωτήθηκε αν μετά το «Baby it's over» ήρθε η ώρα για τον...«Mr.Perfect»!

Με σούπερ σέξι εμφάνιση και η Τζένη Μπαλατσινού έκλεψε την παράσταση στο έκτο live του Dancing on ice.Εντυπωσιακά ankle boots, μαύρο κολάν και ασημένιο τοπ σε στιλ κορσέ την μεταμόρφωσαν σε σύγχρονη Μπαρμπαρέλα......................


πηγη yousouroum.gr

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΣΤΟ http://www./forum/showthread.php?t=34551

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου