Παρασκευή 24 Φεβρουαρίου 2012

Ελένη Μενεγάκη Η συνάντηση με τον Μάρκο Σεφερλή στο πλατό

Ελένη Μενεγάκη

Η συνάντηση με τον Μάρκο Σεφερλή στο πλατό

Ελένη Μενεγάκη-new
Ο Μάρκος Σεφερλής και η Ελένη Μενεγάκη συναντήθηκαν το μεσημέρι της Παρασκευής, μετά από επτά χρόνια, στο πλατό του "Ελένη" δίνοντας τέλος στην πολυετή κόντρα τους.

«Παλιόπαιδο» χαρακτήρισε η 42χρονη παρουσιάστρια τον γνωστό ηθοποιό καλωσορίζοντάς τον στο πλατό της εκπομπής, ενώ λίγο αργότερα ξεκινώντας τη συζήτηση τον ρώτησε: «Μεγαλώσαμε λες καθόλου;» για να πάρει την απάντηση: «Εγώ! Εσύ όχι!».

Μάλιστα, στη συνέχεια η Ελένη Μενεγάκη τόνισε με χιούμορ: «Το ξέρεις ότι είμαι μεγαλύτερή σου;», ενώ ο Μάρκος Σεφερλής, αφού συμφώνησε, θυμήθηκε την πρώτη τους γνωριμία στη φάση της προετοιμασίας μιας όχι και τόσο γνωστής εκπομπής στον ΑΝΤ1 με τίτλο: «Πες τα Μίλτο», ενώ για την αρχή της συνεργασίας τους στον «Πρωινό Καφέ», η ίδια ανέφερε: «Σαν καλεσμένος ήρθες στον “Καφέ” και μετά δεν σε άφηνα να φύγεις!».


Η Ελένη Μενεγάκη υποδέχεται τον Μάρκο Σεφερλή στην εκπομπή της με μια ζεστή αγκαλιά.


Η Ελένη Μενεγάκη όμως με το Μάρκο Σεφερλή ήρθαν για αν ανατρέψουν τα δεδομένα αφού μετά από 7 χρόνια παγωμένων σχέσεων και παραπόνων –τουλάχιστον από τη μεριά του ηθοποιού- οι δυο τους βρέθηκαν και πάλι μαζί στην ίδια εκπομπή!
Τη στιγμή που η Ελένη ανήγγειλε στο τηλεοπτικό κοινό το Μάρκο είπε: «Πόσα χρόνια έχουμε να βρεθούμε; Καμιά δεκαριά... Θα γνωριστούμε; Τον άφησα με μαλλιά, με άφησε ψιλοελεύθερη. Τον βρίσκω πατέρα, με βρίσκει μητέρα. Μάρκο έλα έξω»!
Ο Μάρκος Σεφερλής με το γνωστό του χιούμορ μπήκε ως άλλος Σάκης Ρουβάς και οι δυο τους φιλήθηκαν και αγκαλιάστηκαν για αρκετή ώρα. «Πού είσαι ρε παλιόπαιδο;» είπε η παρουσιάστρια, ενώ ήταν αγκαλιασμένοι. "Έχω έρθει ήδη. Είμαι μέσα στο στούντιο, στην αγκαλιά σου! Δεν το έχεις πάρει χαμπάρι; Είμαι ήδη εδώ κοντά σου!", απάντησε ο ηθοποιός.
Οι δυο τους κάθισαν στις πολυθρόνες της εκπομπής "Ελένη" και για αρκετή ώρα θυμήθηκαν τις παλιές τους καλές στιγμές από τον «Πρωινό Καφέ» καθώς και το πώς και πότε γνωρίστηκαν.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου