Δευτέρα 29 Αυγούστου 2011

Πετρετζίκης- Μπαρμπαρίγου Θα μαγειρεύουν και οι δυο στο "Πρωινό Μou"!

Πετρετζίκης- Μπαρμπαρίγου Θα μαγειρεύουν και οι δυο στο "Πρωινό Μou"! - www.yousouroum.gr/forum - Η πιο γλυκιά μας συνήθεια

Πετρετζίκης- Μπαρμπαρίγου
Θα μαγειρεύουν και οι δυο στο "Πρωινό Μou"!




Οι προετοιμασίες των εκπομπών για τη νέα σεζόν έχουν ήδη ξεκινήσει. Το Mega θέλοντας να κερδίσει και φέτος τη μάχη της τηλεθέασης στην πρωινή ζώνη, σπεύδει να κάνει μια έξυπνη κίνηση, προσπαθώντας να κλείσει στο "Πρωινό Μou" και την Αργυρώ Μπαρμπαρίγου (που έχει κερδίσει τις νοικοκυρές με την πολύχρονη θητεία της) αλλά και τον Άκη Πετρετζίκη (που έχει μεγάλη απήχηση στο νεανικό κοινό).



Αυτές τις μέρες μάλιστα γίνονται συζητήσεις και με τους δύο διάσημους chef ώστε να βρεθεί μια λύση που να ικανοποιεί απόλυτα όλες τις πλευρές. Μία σκέψη που έχει μάλιστα ακουστεί είναι να δοθεί στην Αργυρώ ρόλος special guest στην κουζίνα της εκπομπής και τον Άκη να βρίσκεται εκεί σε καθημερινή βάση. Μέσα στις επόμενενες μέρες αναμένεται να ληφθούν οι τελικές αποφάσεις.



Την ίδια στιγμή η παρουσιαστές της εκπομπής προσπαθούν να επαναφέρουν στην εκπομπή τη Σάσα Σταμάτη, η οποία είχε απομακρυνθεί λίγες εβδομάδες πριν το τέλος της σεζόν.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου