Τρίτη 30 Αυγούστου 2011

Οι Παρθένοι και οι σχέσεις τους με τα 12 ζώδια

Οι Παρθένοι και οι σχέσεις τους με τα 12 ζώδια - www.yousouroum.gr/forum - Η πιο γλυκιά μας συνήθεια

Οι Παρθένοι και οι σχέσεις τους με τα 12 ζώδια



Η πρακτική και ανιδιοτελή φύση σας καλύπτει τις αδυναμίες

Οι Παρθένοι είστε επιφυλακτικοί, σχολαστικοί και στον έρωτα αναζητάτε την αέναη τελειότητα. Κινήστε με λεπτότητα, αριστοτεχνική δεξιοτεχνία και εφεκτικότητα, προκειμένου να είστε βέβαιοι ότι το «έδαφος» έχει προετοιμαστεί κατάλληλα ή είναι, χωρίς την παραμικρή αμφιβολία, θετικό οπότε δεν θα υποπέσετε σε ατόπημα.

Η οξύνοια και η κυνική σας σοφία σας επιτρέπουν τις περισσότερες φορές να προνοήσετε και να κινηθείτε χωρίς να παρεξηγηθείτε. Παρόλα αυτά η έλλειψη αυθορμητισμού και η λεπτομερής ανάλυση κάθε βήματός σας πολλές φορές σας οδηγεί σε αργοπορημένες προσεγγίσεις ή σε πρόκληση εντυπώσεων αδιαφορίας.

Συνήθως, σε μία σχέση υιοθετείτε το ρόλο του αθόρυβου ενδυναμωτή ή του των χαμηλών τόνων αλλά απαραίτητου βοηθού, κυρίως επειδή θέλετε να είστε χρήσιμοι και να σας έχουν ανάγκη. Με αυτό τον τρόπο αξιοποιείτε τις έμφυτες και αποκτηθείσες γνώσεις και νιώθετε ότι συμβάλλετε στην τελειοποίηση του μη άψογου άλλου.

Η συστολή σας θεωρείται γοητευτική και έλκει πρόσωπα συνήθως εξωστρεφή που αναζητούν την πρακτικότητα και την αναλυτικότητα του νου που τους καλύπτει ένα κομμάτι που τους λείπει ή στερούνται. Από την άλλη, εσείς σε πρόσωπα ενθουσιώδη, χαρούμενα και αισιόδοξα βρίσκεται το αντίβαρο της συγκρατημένης και καταπιεσμένης συναισθηματικής σας πτυχής.

Η καθαριότητα, η αγνότητα και η αθωότητα έχουν σημαντικό ρόλο στη ζωή σας καθώς έχουν συμβολική αλλά και πραγματική υπόσταση. Η λεπτομέρεια και η μεθοδική ακρίβεια επίσης αποτελούν βασικά στοιχεία της προσωπικότητας σας, τα οποία χρειάζεται κανείς να αναλογιστεί και να σεβαστεί αν θέλει να ξεκινήσει μια σχέση μαζί σας.

Από την άλλη, η ακαταστασία, η ανευθυνότητα, η έλλειψη τάξης και οι ασύνετες απολαύσεις είναι μερικά από τα χαρακτηριστικά που απεχθάνεστε και μπορούν να αποτελέσουν πραγματική τροχοπέδη σε μια σχέση που ξεφεύγει από το προκαθορισμένο μοντέλο λειτουργίας που έχετε στο μυαλό σας.

Αν και η αυστηρά προγραμματισμένη ροή της ημέρας αλλά και της ζωής σας είναι στενά συνδεδεμένα με την ταυτότητα και τη ψυχοσύνθεση σας, θα σας ωφελούσε να προσθέτατε και στιγμές χαλάρωσης και απόλαυσης με το σύντροφο, γεγονός που πολλές φορές βάζετε σε δεύτερη μοίρα.

Τέλος, η μεμψιμοιρία, δυσπιστία και η τελειομανία μπορούν να σας οδηγήσουν στην εργένικη ζωή. Απόψεις τύπου «έξυπνος και γοητευτικός αλλά δεν πιάνουν τα χέρια του» «πολύ όμορφη και μορφωμένη αλλά θα ξέρει να μαγειρεύει;» επιβεβαιώνουν ότι η ανάγκη σας για ένα αψεγάδιαστο σύντροφο μπορεί να σας κρατήσει μακριά από τον έρωτα, ενώ η ιδεατή τέλεια εικόνα που έχετε φτιάξει στον νου σας για έναν ανεκπλήρωτο έρωτα μπορεί να σας κρατήσει δέσμιους στο λαβύρινθο της απόσυρσης και της ψυχρότητας.




Με Κριό

Ο Κριός είναι ζώδιο της φωτιάς, εξωστρεφές και παρορμητικό. Κυβερνήτης του είναι ο Άρης που προσθέτει ενέργεια και πρωτοποριακή δύναμη στην ήδη κυριαρχική και επιθετική του φύση. .....................................................read more
Οι Παρθένοι και οι σχέσεις τους με τα 12 ζώδια - www.yousouroum.gr/forum - Η πιο γλυκιά μας συνήθεια

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου