Τετάρτη 31 Αυγούστου 2011

Η Κατερίνα Στικούδη αποκαλύπτει... ποιος είναι ο ιδανικός άντρας!

Η Κατερίνα Στικούδη αποκαλύπτει... ποιος είναι ο ιδανικός άντρας! - www.yousouroum.gr/forum - Η πιο γλυκιά μας συνήθεια


Η Κατερίνα Στικούδη αποκαλύπτει... ποιος είναι ο ιδανικός άντρας!



Νέα, όμορφη και σέξυ... Αυτά είναι μερικά από τα στοιχεία που χαρακτηρίζουν την Κατερίνα Στικούδη. H νεαρή παρουσιάστρια που έχει ασχοληθεί με το modeling, έχει κάνει τα πρώτα της βήματα στο τραγούδι και είναι έτοιμη για κάθε νέα επαγγελματική πρόκληση.

Σε συνέντευξη που έδωσε στο περιοδικό “Glow”, η Κατερίνα μίλησε για τους άντρες, την οικονομική κρίση και τα επόμενα επαγγελματικά της βήματα.

Μιλώντας αρχικά για τον έρωτα και τους άντρες, η Κατερίνα δήλωσε: “Ο έρωτας είναι πηγή έμπνευσης... Ύπάρχουν (σ. σ. σωστοί άντρες) αρκεί να τους αφήνουμε να εκδηλώνονται. Ο τύπος που μου αρέσει είναι ο δυναμικός, ο εργατικός και σίγουρα ο υπομονετικός για να μπορεί να με αντέχει”.

Όσον αφορά την τηλεόραση, η ίδια ανέφερε: “Δεν νομίζω ότι υπάρχει “συνταγή”. Αν αρέσεις δουλεύεις. Αρκεί να υπάρχουν δουλειές”, είπε και πρόσθεσε: “Βίωσα από κοντά πως είναι να δουλεύεις για μια εκπομπή, το άγχος, την ανασφάλεια για την AGB, την ευθύνη των ανθρώπων που δουλεύουν πίσω από τις κάμερες. Τελικά δεν είναι τόσο εύκολο”.




Ενώ, για το χώρο της showbiz ανέφερε: “Από την πρώτη φορά που μπήκα στο χώρο της showbiz συνειδητοποίησα ότι τίποτα δεν είναι σίγουρο και μπορείς πολύ εύκολα να βρεθείς χωρίς δουλειά”.

Τέλος, αναφορικά με τα επόμενα επαγγελματικά της βήματα, η ίδια ανέφερε ότι σε λίγο καιρό θα κυκλοφορλησει το πρώτο της άλμπουμ και πρόσθεσε πως μετά την παρουσίαση των Playmates θα της άρεσε να βρεθεί σε κάποιο show ή να παρουσιάσει κάποιο τηλεπαιχνίδι.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου