Πέμπτη 1 Σεπτεμβρίου 2011

Δευτέρα 12 Σεπτεμβρίου κάνουν πρεμιέρα Πρωινή Μελέτη και Νηστικοί Πράκτορες

Δευτέρα 12 Σεπτεμβρίου κάνουν πρεμιέρα Πρωινή Μελέτη και Νηστικοί Πράκτορες - www.yousouroum.gr/forum - Η πιο γλυκιά μας συνήθεια


Δευτέρα 12 Σεπτεμβρίου κάνουν πρεμιέρα Πρωινή Μελέτη και Νηστικοί Πράκτορες




Όπως όλα δείχνουν από την Δευτέρα 12 Σεπτεμβρίου η Ελεονώρα Μελέτη και οι συνεργάτες της ξεκινούν την "Πρωινή Μελέτη" ενώ λίγο αργότερα, στις 10:15 πρεμιέρα θα κάνει και η εκπομπή "Νηστικοί Πράκτορες" με παρουσιαστές την Ντίνα Νικολάου και τον Ιωσήφ Μαρινάκη !


Πρωινή Μελέτη



Το τρέιλερ της εκπομπής "Πρωινή Μελέτη" ολοκληρώθηκε χθες το βράδυ στο σπίτι της Ελεονώρας στη Σαρωνίδα στις 21:00 ! Όσο για το concept του treiler... θα δούμε την παρουσιάστρια να ξυπνάει στο πλευρό ενός άντρα και αφού ετοιμάζεται να μας καλημερίζει ! Από την άλλη, το concept και οι συντελεστές της εκπομπής παραμένουν ίδια..

Το πρώτο χαμόγελο της ημέρας έρχεται από την Ελεονώρα, που κάθε πρωί μας ενημερώνει για το τι μας ξημέρωσε. Με την αχώριστη συντροφιά των συνεργατών της «Πρωινής Μελέτης», παρουσιάζει χρηστικές πληροφορίες και σχολιάζει με κέφι νέα και περίεργα από όλον τον κόσμο, πικάντικες αποκαλύψεις πολλών αστέρων, έρωτες, περιπέτειες και δηλώσεις επωνύμων, διατηρώντας την πρώτη θέση προτίμησης του νεανικού κοινού τα τελευταία τρία χρόνια.

Μαζί της η «κοινωνική σχολιάστρια» Τζωρτζέλα Κόσιαβα, που γνωρίζει όλα για όλους, ο Γιώργος Κασπίρης με τα πιο φρέσκα νέα της showbiz, τα άγνωστα παρασκήνια και βεβαίως την καλύτερη πληροφόρηση για τη Eurovision, η εντυπωσιακή Φλορίντα Πετρουτσέλι, παρουσιάζει θέματα από το λαμπερό χώρο της μόδας, ο έμπειρος δημοσιογράφος Σπύρος Σιγούρος με αποκαλυπτικά ρεπορτάζ και αποκλειστικότητες. Στην παρέα από τη φετινή σαιζόν, η δημοσιογράφος Δήμητρα Καλφούτζου, που παρουσιάζει ρεπορτάζ από τα τηλεοπτικά πλατό και τους τηλεαστέρες.

Χαρακτηριστική στιγμή, η ζωντανή σύνδεση με την καρδιά της εκπομπής, το control room, από όπου ο αρχισυντάκτης Θέμης Μάλλης, μας πληροφορεί για όλες τις εξελίξεις της τελευταίας στιγμής.

Νηστικοί Πράκτορες



Ο Ιωσήφ Μαρινάκης είναι γνωστός για την αγάπη του στη μαγειρική, διαθέτει και πτυχίο Σχολής Μαγειρικής. Μαζί με τη βραβευμένη Ντίνα Νικολάου υπόσχονται να δώσουν γεύση στη ζωή μας. Μαγειρεύουν οικονομικά, υγιεινά και εύκολα πιάτα που θέλουν λίγο χρόνο και πολύ μεράκι. Συνταγές από διαφορετικές γωνιές του πλανήτη, αλλά και ελληνικές παραδοσιακές. Η εκπομπή ταξιδεύει στην Ελλάδα και συναντά νοικοκυρές στην κουζίνα τους.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου