Δευτέρα 28 Νοεμβρίου 2011

Μαριάννα Καλλέργη- Αλεξέι Μοτόριν Μιλάνε για την πρόταση γάμου στο "Ice"


ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΣΤΟ http://www./forum/showthread.php?t=34326

Μαριάννα Καλλέργη- Αλεξέι Μοτόριν Μιλάνε για την πρόταση γάμου στο "Ice"





Θετική ήταν τελικά η απάντηση που έδωσε η Μαριάννα Καλλέργη στον σύντροφό της Αλεξέι στην πρόταση γάμου που της έκανε το βράδυ της Κυριακής, ελάχιστα λεπτά μετά την ανακοίνωση πως εκείνη είναι που αποχωρεί από το σόου χορού στον πάγο. Την αποκάλυψη την έκανε ίδια, στην εκπομπή «Πρωινό ΑΝΤ1», όπου ήταν καλεσμένη μαζί με τον αγαπημένο της, το πρωί της Δευτέρας.

Με μόνο δυο ώρες ύπνου, λόγω υπερέντασης, αλλά και με την ευτυχία ζωγραφισμένη στα πρόσωπό της, η 19χρονη αθλήτρια δήλωσε χαμογελώντας στους οικοδεσπότες της εκπομπής: «Απάντησα, αλλά δεν φάνηκε. Μέσα από τα δόντια μου» και συνέχισε λέγοντας «Βασικά δεν ήταν τίποτα στημένο, γιατί άκουσα διάφορα. Το είχαν κανονίσει με τη Χριστίνα Παππά, δεν το περίμενα. Και όταν ήρθε του είπα "πλάκα κάνεις". Δεν μου είχε περάσει από το μυαλό αυτό το πράγμα. Στην αρχή κοίταζα σαν χαμένη και μετά οι πρώτοι που κοίταξα ήταν η Τζένη και οι κριτές».

Ο Αλεξέι από τη μεριά του ομολόγησε πως ήταν απόφαση της στιγμής και πως είχε σκοπό να κάνει την πρόταση την ώρα που θα αποχωρούσε η αγαπημένη του από το σόου, είτε αυτή ή την επόμενη εβδομάδα. Ο έρωτάς τους ήταν με την πρώτη ματιά, αλλά αν και η Μαριάννα είπε.......ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΣΤΟ http://www./forum/showthread.php?t=34326

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου