Δευτέρα 27 Φεβρουαρίου 2012

Οι μεγάλοι νικητές των βραβείων Όσκαρ

Οι μεγάλοι νικητές των βραβείων Όσκαρ

Η μεγάλη βραδιά ξεκίνησε με τον Bill Crystal και τις έξυπνες ατάκες του που έχουν γίνει θεσμός, αφού ο ίδιος παρουσιάζει την απονομή για 9 χρόνια.




 
Η φετινή χρονιά, ήταν μια χρονιά χωρίς πολλές εκπλήξεις αφού τα μεγάλα φαβορί κέρδισαν το αγαλματίδιο στις πιο σημαντικές κατηγορίες! Η ταινία The Artist σάρωσε στις πιο σημαντικές κατηγορίες όπως καλύτερης ταινίας, α' ανδρικού και σκηνοθεσίας ενώ το Hugo μονοπώλησε τις τεχνικές κατηγορίες κερδίζοντας 5 βραβεία! Η Meryl Streep αναδείχθηκε "κυρία" των Όσκαρ εμπλουτίζοντας τη συλλογή της με ένα ακόμα αγαλματίδιο για την ερμηνεία της στο The Iron Lady!

Βραβείο καλύτερης ταινίας: The Artist
Βραβείο καλύτερου α' αντρικού ρόλου: Jean Dujardin -The Artist
Βραβείο καλύτερου α' γυναικείου ρόλου: Meryl Streep - The Iron Lady

Βραβείο καλύτερου β' αντρικού ρόλου: Christopher Plummer - Beginners
Βραβείο καλύτερου β' γυναικείου ρόλου: Octavia Spencer - The Help
Βραβείο σκηνοθεσίας: Michel Hazanavicius - The Artist
Βραβείο καλύτερου προσαρμοσμένου σεναρίου: The Descendants - Alexander Payne, Nat Faxon and Jim Rash

Βραβείο καλύτερου πρωτότυπου σεναρίου: Midnight in Paris - Woody Allen


H Anegelina παρέλαβε το βραβείο του Woody Allen!
Ευχάριστη έκπληξη της βραδιά η ταινία Hugo του Martin Scorcese που πήρε 5 Oscars, το “The Iron Lady” 2 Oscars, ενώ το Oscar καλύτερου προσαρμοσμένου σεναρίου έδωσε η Angelina Jolie στον Alexander Payne, ο οποίος είπε “Σ' αγαπώ!” παίρνοντας στα χέρια του το Oscar.



Animated Feature Film: Rango
Art Direction: Hugo

Βραβείο Φωτογραφίας: Hugo 

Βραβείο κουστουμιών: The Artist
Βραβείο καλύτερης ταινίας ντοκιμαντερ: Undefeated
Βραβείο Μοντάζ: The Girl with the Dragon Tattoo
Βραβείο καλύτερης ξενόγλωσσης ταινίας: A Separation
Βραβείο καλύτερου μακιγιαζ: The Iron Lady
Music (Original Score): The Artist - Ludovic Bource
Music (Original Song): The Muppets - Man or Muppet
Sound Editing: Hugo 

Sound Mixing: Hugo 

Visual Effects: Hugo
















Οι καλύτερες στιγμές σε φωτογραφίες:









































Παρασκευή 24 Φεβρουαρίου 2012

Το ξέσπασμα του Γιάννη Μπέζου!

Το ξέσπασμα του Γιάννη Μπέζου!

Το ξέσπασμα του Γιάννη Μπέζου!

Ο Γιάννης Μπέζος ξεσπά για όσα γράφονται για το «κόψιμο» του σίριαλ «Κλινική Περίπτωση»! Ο Μπέζος γίνεται πυρ και μανία και βάζει τα πράγματα στη θέση τους... τι τελικά ισχύει με την πετυχημένη σειρά!

Ο ηθοποιός τονίζει στο περιοδικό «TV Zάπινγκ»: «Αρκετά πια με αυτή την τρομολαγνεία και με τις ράδιο - αρβύλες! Ούτε "πάγωσαν" τα γυρίσματα μας, ούτε σταματά η προβολή της σειράς, ούτε παίζεται κανένα θρίλερ με το τι μέλλει γενέσθαι. Το θρίλερ γενικά παίζεται στην Ελλάδα και όχι ειδικά στην τηλεόραση. Αν καταστραφεί η Ελλάδα, τότε ναι, θα καταστραφεί και η τηλεόραση. Μη μασάτε με όσα απείρου κάλλους γράφονται»
Και επισήμανε πως: «Δεν ισχύει ότι δεν έχω πάρει ευρώ και ότι είμαι απλήρωτος. Το συνεργείο το δικό μας πληρώνεται κανονικά».

Ελένη Μενεγάκη Η συνάντηση με τον Μάρκο Σεφερλή στο πλατό

Ελένη Μενεγάκη

Η συνάντηση με τον Μάρκο Σεφερλή στο πλατό

Ελένη Μενεγάκη-new
Ο Μάρκος Σεφερλής και η Ελένη Μενεγάκη συναντήθηκαν το μεσημέρι της Παρασκευής, μετά από επτά χρόνια, στο πλατό του "Ελένη" δίνοντας τέλος στην πολυετή κόντρα τους.

«Παλιόπαιδο» χαρακτήρισε η 42χρονη παρουσιάστρια τον γνωστό ηθοποιό καλωσορίζοντάς τον στο πλατό της εκπομπής, ενώ λίγο αργότερα ξεκινώντας τη συζήτηση τον ρώτησε: «Μεγαλώσαμε λες καθόλου;» για να πάρει την απάντηση: «Εγώ! Εσύ όχι!».

Μάλιστα, στη συνέχεια η Ελένη Μενεγάκη τόνισε με χιούμορ: «Το ξέρεις ότι είμαι μεγαλύτερή σου;», ενώ ο Μάρκος Σεφερλής, αφού συμφώνησε, θυμήθηκε την πρώτη τους γνωριμία στη φάση της προετοιμασίας μιας όχι και τόσο γνωστής εκπομπής στον ΑΝΤ1 με τίτλο: «Πες τα Μίλτο», ενώ για την αρχή της συνεργασίας τους στον «Πρωινό Καφέ», η ίδια ανέφερε: «Σαν καλεσμένος ήρθες στον “Καφέ” και μετά δεν σε άφηνα να φύγεις!».


Η Ελένη Μενεγάκη υποδέχεται τον Μάρκο Σεφερλή στην εκπομπή της με μια ζεστή αγκαλιά.


Η Ελένη Μενεγάκη όμως με το Μάρκο Σεφερλή ήρθαν για αν ανατρέψουν τα δεδομένα αφού μετά από 7 χρόνια παγωμένων σχέσεων και παραπόνων –τουλάχιστον από τη μεριά του ηθοποιού- οι δυο τους βρέθηκαν και πάλι μαζί στην ίδια εκπομπή!
Τη στιγμή που η Ελένη ανήγγειλε στο τηλεοπτικό κοινό το Μάρκο είπε: «Πόσα χρόνια έχουμε να βρεθούμε; Καμιά δεκαριά... Θα γνωριστούμε; Τον άφησα με μαλλιά, με άφησε ψιλοελεύθερη. Τον βρίσκω πατέρα, με βρίσκει μητέρα. Μάρκο έλα έξω»!
Ο Μάρκος Σεφερλής με το γνωστό του χιούμορ μπήκε ως άλλος Σάκης Ρουβάς και οι δυο τους φιλήθηκαν και αγκαλιάστηκαν για αρκετή ώρα. «Πού είσαι ρε παλιόπαιδο;» είπε η παρουσιάστρια, ενώ ήταν αγκαλιασμένοι. "Έχω έρθει ήδη. Είμαι μέσα στο στούντιο, στην αγκαλιά σου! Δεν το έχεις πάρει χαμπάρι; Είμαι ήδη εδώ κοντά σου!", απάντησε ο ηθοποιός.
Οι δυο τους κάθισαν στις πολυθρόνες της εκπομπής "Ελένη" και για αρκετή ώρα θυμήθηκαν τις παλιές τους καλές στιγμές από τον «Πρωινό Καφέ» καθώς και το πώς και πότε γνωρίστηκαν.

Το πάρτι γενεθλίων του Γεωργαντά

Το πάρτι γενεθλίων του Γεωργαντά

Ο Θέμης Γεωργαντάς είχε την προηγούμενη εβδομάδα τα γενέθλιά του! Έτσι, διοργάνωσε ένα μεγάλο πάρτι, στο μαγαζί που δουλεύει, για να το γιορτάσει με όλους τους αγαπημένους του φίλους.




Όταν ο Θέμης έχει πάρτι το κέφι είναι σίγουρο και γι' αυτό δεν έλειψε κανείς! Δες ποιοι διάσημοι φίλοι του τον τίμησαν:


H Πηνελόπη Αναστασοπούλου με vintage φόρεμα


Η εντυπωσιακή Τάμτα


Η Νάντια Μπουλέ με "νέο" look


Η Μαρία Μπεκατώρου με την Μαρία Ηλιάκη


Η Χριστίνα Παππά με casual εμφάνιση


Η γλυκιά Καίτη Γαρμπή


Ο Δημήτρης Ουγκαρέζος με πλατύ χαμόγελο


Η Λυδία Παπαιωάνου με super sexy mini φούστα


Ο Θοδωρής Μαραντίνης και η... εντυπωσιακή πλάτη της Σίσσυς Χρηστίδου


Η Ελισάβετ Σπανού και ο Μύρωνας Στρατής


Η Δέσποινα Ολυμπίου


Ο Φοίβος


Ο Μιχάλης Μαρίνος και η Ηρώ Λούπη


Η Νόνη Δούνια


Ο Φώτης Σεργουλόπουλος


Ο Γιώργος Σαμπάνης με την αγαπημένη του Πατρίτσια Μίλικ Περιστέρη


Ο Ηλίας Βρεττός


Ο Γιώργος Τσαλίκης


Ο Παναγιώτης Χατζηδάκης


Ο Γιώργος Γιαννιάς


Ο Παύλος Χαϊκάλης


Ο Άλεξ Καύδας


Δύο από τα μέλη του συγκροτήματος Κόκκινα Χαλιά


Ο Βασίλης Δρυμούσης


Ο Νίκος Γκάνος και η Χριστίνα Σάλτη


H Κική Τσόλκα


Οι Onirama

Mε καλούς τους φίλους γιόρτασε πριν λίγες ώρες τα γενέθλιά του ο Θέμης Γεωργαντάς στο Villa Mercedes. Το soundrack της τούρτας ήταν το «Χρόνια Πολλά Μωρό μου» της Αννας Βίσση και στα decks έπαιζε μουσική η Ναταλία Γερμανού. Ο Θέμης μόλις γύρισε από τα Brit Awards ,όπου μου περιέγραψε με εξονυχιστικές λεπτομέρειες το.. @@δάχτυλο της Adele και ήταν αρκετά αγχωμένος με την όλη κατάσταση που επικρατεί σε σημείο που μέχρι τελευταία στιγμή δεν είχε αποφασίσει αν είχε όρεξη να γιορτάσει. Ευτυχώς όμως το αποφάσισε και έτσι βρέθηκε με τη Σίσσυ Χρηστίδου μετά από πολλούς μήνες αλλά και με άλλους κολλητούς όπως η Ρεγγίνα Κουρή, η Τάμτα, η Νάντια Μπουλέ, ο Ηλίας Κοκοτός, ο Γιώργος Σαμπάνης, ο Μάριος Παπαδάτος, οι Ονειράμα απαρτία, ο Μύρωνας Στρατής, τα Κόκκινα Χαλιά κλπ κλπ κλπ..
Χρόνια Πολλά Θεμάκο και του χρόνου με υγεία , με εκπομπές και με Mad of course!Γιώργος Τσαλίκης και Ναταλία – στα decks Mαρί Κωσταντάκη, Πηνελόπη Αναστασοπούλου, Τζοβάνα Βλαχάβα και Αρης Καβατζίκης.Mega – Antenna United: Σάσα Σταμάτη και Χαρά Βλαμάκη