Πέμπτη 1 Σεπτεμβρίου 2011

Δείτε την σημερινή «Ζήνα»

Δείτε την σημερινή «Ζήνα» - www.yousouroum.gr/forum - Η πιο γλυκιά μας συνήθεια

Δείτε την σημερινή «Ζήνα»




Όλοι την θυμόμαστε ως την πολεμίστρια που υπερασπιζόταν το δίκαιο. Ο λόγος για την τηλεοπτική «Ζήνα» ή κατά κόσμον Lucy Lowles την μελαχρινή πολεμίστρια με το καλογυμνασμένο σώμα. Έκτοτε δεν την έχουμε δει σε κάποια ταινία. Σήμερα, έχει μεγαλώσει και έχει αλλάξει, αλλά παραμένει το ίδιο όμορφη.





Ξινή του βγήκε η διαφήμιση του Κωστάλα

Ξινή του βγήκε η διαφήμιση του Κωστάλα - www.yousouroum.gr/forum - Η πιο γλυκιά μας συνήθεια

Ξινή του βγήκε η διαφήμιση του Κωστάλα


Παράνομη κρίθηκε η διαφήμιση των ΙΕΚ λόγω 'παραπλάνησης'.

Πρωταγωνιστής σε παραπλανητική διαφήμιση έγινε ο Αλέξης Κωστάλας! Τις τελευταίες ημέρες παρακολουθούσαμε στην τηλεόραση τον Αλέξη Κωστάλα να διαφημίζει «το εκπαιδευτικό γεγονός της χρονιάς» και να υπόσχεται στους ενδιαφερόμενους «μπάτσελορ σε έναν χρόνο» από τα ΙΕΚ ΔΟΜΗ και Athenian College.
Δυστυχώς όμως για τον παρουσιαστή το υπουργείο Παιδείας χαρακτήρισε παραπλανητική και παράνομη τη διαφήμιση των ΙΕΚ ΔΟΜΗ που δίνει «μπάτσελορ σε έναν χρόνο».

Όπως σημειώνει η αναπληρώτρια υπουργός Παιδείας, Διά Βίου Μάθησης και Θρησκευμάτων Φώφη Γεννηματά, σε περίπτωση που δεν υπάρξει συμμόρφωση θα ανακληθούν οι άδειες λειτουργίας, όπως άλλωστε θα γίνει και για κάθε άλλο ανάλογο φορέα που θα προβεί σε παράνομη διαφήμιση.

Δευτέρα 12 Σεπτεμβρίου κάνουν πρεμιέρα Πρωινή Μελέτη και Νηστικοί Πράκτορες

Δευτέρα 12 Σεπτεμβρίου κάνουν πρεμιέρα Πρωινή Μελέτη και Νηστικοί Πράκτορες - www.yousouroum.gr/forum - Η πιο γλυκιά μας συνήθεια


Δευτέρα 12 Σεπτεμβρίου κάνουν πρεμιέρα Πρωινή Μελέτη και Νηστικοί Πράκτορες




Όπως όλα δείχνουν από την Δευτέρα 12 Σεπτεμβρίου η Ελεονώρα Μελέτη και οι συνεργάτες της ξεκινούν την "Πρωινή Μελέτη" ενώ λίγο αργότερα, στις 10:15 πρεμιέρα θα κάνει και η εκπομπή "Νηστικοί Πράκτορες" με παρουσιαστές την Ντίνα Νικολάου και τον Ιωσήφ Μαρινάκη !


Πρωινή Μελέτη



Το τρέιλερ της εκπομπής "Πρωινή Μελέτη" ολοκληρώθηκε χθες το βράδυ στο σπίτι της Ελεονώρας στη Σαρωνίδα στις 21:00 ! Όσο για το concept του treiler... θα δούμε την παρουσιάστρια να ξυπνάει στο πλευρό ενός άντρα και αφού ετοιμάζεται να μας καλημερίζει ! Από την άλλη, το concept και οι συντελεστές της εκπομπής παραμένουν ίδια..

Το πρώτο χαμόγελο της ημέρας έρχεται από την Ελεονώρα, που κάθε πρωί μας ενημερώνει για το τι μας ξημέρωσε. Με την αχώριστη συντροφιά των συνεργατών της «Πρωινής Μελέτης», παρουσιάζει χρηστικές πληροφορίες και σχολιάζει με κέφι νέα και περίεργα από όλον τον κόσμο, πικάντικες αποκαλύψεις πολλών αστέρων, έρωτες, περιπέτειες και δηλώσεις επωνύμων, διατηρώντας την πρώτη θέση προτίμησης του νεανικού κοινού τα τελευταία τρία χρόνια.

Μαζί της η «κοινωνική σχολιάστρια» Τζωρτζέλα Κόσιαβα, που γνωρίζει όλα για όλους, ο Γιώργος Κασπίρης με τα πιο φρέσκα νέα της showbiz, τα άγνωστα παρασκήνια και βεβαίως την καλύτερη πληροφόρηση για τη Eurovision, η εντυπωσιακή Φλορίντα Πετρουτσέλι, παρουσιάζει θέματα από το λαμπερό χώρο της μόδας, ο έμπειρος δημοσιογράφος Σπύρος Σιγούρος με αποκαλυπτικά ρεπορτάζ και αποκλειστικότητες. Στην παρέα από τη φετινή σαιζόν, η δημοσιογράφος Δήμητρα Καλφούτζου, που παρουσιάζει ρεπορτάζ από τα τηλεοπτικά πλατό και τους τηλεαστέρες.

Χαρακτηριστική στιγμή, η ζωντανή σύνδεση με την καρδιά της εκπομπής, το control room, από όπου ο αρχισυντάκτης Θέμης Μάλλης, μας πληροφορεί για όλες τις εξελίξεις της τελευταίας στιγμής.

Νηστικοί Πράκτορες



Ο Ιωσήφ Μαρινάκης είναι γνωστός για την αγάπη του στη μαγειρική, διαθέτει και πτυχίο Σχολής Μαγειρικής. Μαζί με τη βραβευμένη Ντίνα Νικολάου υπόσχονται να δώσουν γεύση στη ζωή μας. Μαγειρεύουν οικονομικά, υγιεινά και εύκολα πιάτα που θέλουν λίγο χρόνο και πολύ μεράκι. Συνταγές από διαφορετικές γωνιές του πλανήτη, αλλά και ελληνικές παραδοσιακές. Η εκπομπή ταξιδεύει στην Ελλάδα και συναντά νοικοκυρές στην κουζίνα τους.

Πάνος Κιάμος Από στιγμή σε στιγμή έρχεται το τρίτο παιδί!

Πάνος Κιάμος Από στιγμή σε στιγμή έρχεται το τρίτο παιδί! - www.yousouroum.gr/forum - Η πιο γλυκιά μας συνήθεια
Πάνος Κιάμος
Από στιγμή σε στιγμή έρχεται το τρίτο παιδί!




Από μέρα σε μέρα αναμένεται ο ερχομός του τρίτου παιδιού του γνωστού τραγουδιστή.

«Παρακαλάμε τον Θεό ο γιος μας να έρθει υγιής. Ο ερχομός του τρίτου παιδιού ήρθε χωρίς να το σχεδιάσουμε, αλλά αυτό δεν σημαίνει ότι δεν το χαρήκαμε. Ήδη έχουμε ξεκινήσει τις διαδικασίες για να τα βρει όλα έτοιμα. Το καινούριο μου τραγούδι Ολοκαίνουργιος θέλουμε οικογενειακώς να το αφιερώσουμε στο νέο μέλος που έρχεται στην ζωή μας σε λίγους μήνες», είχε δηλώσει κατά τη διάρκεια των γυρισμάτων του βίντεο κλιπ του τραγουδιού «Ολοκαίνουριος» στα τέλη Απριλίου.

Ο Πάνος Κιάμος έχει αποκτήσει ήδη δύο παιδιά με τη σύζυγό του Ζαχαρούλα, την τρίχρονη Λιάνα και τον ενός έτους Βασίλη.

Παράλληλα, αυτή την περίοδο συνεχίζει τις εμφανίσεις του στο Posidonio, καθώς από το Μεγάλο Σάββατο οπότε κι έκανε πρεμιέρα το κέντρο της παραλιακής είναι κατάμεστο από κόσμο. Στο πλευρό του είναι ο Κώστας Μαρτάκης και η Ήβη Αδάμου η οποία αντικατέστησε την Ελένη Φουρέιρα που θα εμφανίζεται στη Θεσσαλονίκη με τον Σάκη Ρουβά και την Τάμτα.



Ρεκόρ στο twitter η εγκυμοσύνη της Beyonce!

Ρεκόρ στο twitter η εγκυμοσύνη της Beyonce! - www.yousouroum.gr/forum - Η πιο γλυκιά μας συνήθεια

Ρεκόρ στο twitter η εγκυμοσύνη της Beyonce!



Η τραγουδίστρια βοήθησε το Twitter να σημειώσει νέο ρεκόρ από tweets όταν πριν από μερικές ημέρες ανακοίνωσε την εγκυμοσύνη της στη διοργάνωση των μουσικών βραβείων MTV.

Σύμφωνα με το Twitter η χαρμόσυνη είδηση είχε σαν αποτέλεσμα να ανεβαίνουν στο διαδίκτυο 8.868 tweets ανά δευτερόλεπτο. Το μόνο που είχε κάνει η τραγουδίστρια ήταν να ανοίξει το σακάκι της και να χαϊδέψει την κοιλιά της.

This image has been resized. Click this bar to view the full image. The original image is sized 2281x3039.


Το προηγούμενο ρεκόρ κρατούσε η εθνική ομάδα γυναικών ποδοσφαίρου της Ιαπωνίας που νίκησε την αντίστοιχη ομάδα των Ηνωμένων Πολιτειών στο τέλος Ιουλίου, στο πλαίσιο του Παγκοσμίου Κυπέλλου όπου μεταδίδονταν 7.196 μηνύματα ανά δευτερόλεπτο μέσω του tweeter.



Η ανακοίνωση του Twitter


Το προηγούμενο ρεκόρ κρατούσε η εθνική ομάδα γυναικών ποδοσφαίρου της Ιαπωνίας που νίκησε την αντίστοιχη ομάδα των Ηνωμένων Πολιτειών στο τέλος Ιουλίου, στο πλαίσιο του Παγκοσμίου Κυπέλλου όπου μεταδίδονταν 7.196 μηνύματα ανά δευτερόλεπτο μέσω του tweeter.

Αλλά και το MTV σημείωσε ρεκόρ τηλεθέασης την ημέρα της διοργάνωσης με 2,3 εκατομμύρια τηλεθεατές και αντίστοιχες προβολές του site του και των βίντεο.



Σ. Τσιμτσιλή: Μιλάει για την εγκυμοσύνη, τις φοβίες και τα φιλιά του γάμου που σχολιάστηκαν!

Σ. Τσιμτσιλή: Μιλάει για την εγκυμοσύνη, τις φοβίες και τα φιλιά του γάμου που σχολιάστηκαν! - www.yousouroum.gr/forum - Η πιο γλυκιά μας συνήθεια


Σ. Τσιμτσιλή: Μιλάει για την εγκυμοσύνη, τις φοβίες και τα φιλιά του γάμου που σχολιάστηκαν!



H γνωστή παρουσιάστρια Σταματίνα Τσιμτσιλή φωτογραφίζεται για το Down Town, αρκετά ανανεωμένη ύστερα από το ταξίδι του μέλιτος και μιλά για την κρίση, τον γάμο της, τη δημιουργία οικογένειας και τα σχόλια γύρω από τα καυτά φιλιά που αντάλλαξε με τον σύζυγό της, Θέμη Σοφό την ημέρα του γάμου τους.

Επιπλέον, αποκαλύπτει πως ο μεγαλύτερός της φόβος είναι ο θάνατος και συμπληρώνει: ''Η μεγαλύτερή μου φοβία είναι ο θάνατος. Τον έχω βιώσει από τον πατέρα μου, τη γιαγιά μου. Φοβάμαι τον απότομο χωρισμό με το δικό μου άνθρωπο, μην πάθει κάτι η οικογένειά μου, μην χτυπήσει το τηλέφωνο και όλα αλλάξουν. Θέλω να μου σηκώνουν τα τηλέφωνα, να έχω εντοπίσει πού βρίσκονται, αλλιώς παθαίνω κρίσεις πανικού και φαντάζομαι πως τράκαραν, πως τους συνέβη κάτι κακό, πως... δεν ξέρω κι εγώ τι βάζει ο νους μου''.

This image has been resized. Click this bar to view the full image. The original image is sized 600x962.


Μόλις επέστρεψε από το ταξίδι του μέλιτος και όλοι την παρατηρούν στην κοιλιά...
''Ότι με αγχώνει με αγχώνει, γιατί φαίνεται πως όλοι το περιμένουν σύντομα... Με κοιτάνε στην κοιλιά! Ούτε να φάω λίγο παραπάνω δεν τολμάω. Πάχυνα; Θα γίνει θέμα! Αδυνάτισα; Πάλι θέμα! Η αλήθεια είναι πως το θέλω, το επιθυμώ, αλλά δεν θα κάτσω με τον Θέμη να κάνουμε χρονοδιάγραμμα. Όταν μας αξιώσει ο Θεός, θα έρθει κι αυτό. Δεν μπορώ και όλο αυτό το σχεδιασμένο. Παντρεύτηκες; Σε δύο μήνες να' σαι έγκυος. Να γεννήσεις. Μετά; Το δεύτερο!... Ζωή σε σενάριο; ''.

Ο γάμος της έγινε talk of the town. Πρόλαβε να τον χαρεί;
''Όταν τελείωσε το πρωί, εκεί γύρω στις 5 το ξημέρωμα, και αυτό γιατί άρχισε να βρέχει, συνειδητοποίησα ότι πάει, αυτό ήταν κι ένιωσα μια μελαγχολία. Τόση προετοιμασία, τόση αναμονή, τόση προσδοκία, μα κράτησε τόσο λίγο. Ήμουν αγχωμένη μέχρι τη στιγμή που έφτασα στην εκκλησία κι αντίκρυσα τον Θέμη. Από εκείνη τη στιγμή και μετά, μου φάνηκε πως όλα πέρασαν πολύ γρήγορα. Πότε ξεκίνησε και πότε τελείωσε το μυστήριο, πότε χορέψαμε τον πρώτο μας χορό ως αντρόγυνο, πότε ξημέρωσε, όλα είναι θολά σαν όνειρο, σύντομα σαν ένα βλεφάρισμα, μια στιγμή.

Λοιπόν, αυτοί που φεύγουν αμέσως ταξίδι του μέλιτος μετά το γάμο κάνουν πολύ καλά. Εμείς ξαναγυρίσαμε στις δουλειές μας και ήταν όλα τα ίδια. Στο ταξίδι μας, το καλοκαίρι, ένιωσα πάλι αυτή τη γλυκιά αναμονή, αυτή την ευτυχία του γάμου. Ανακάλεσα όλο αυτό το συναίσθημα της χαράς και της γιορτής.''

This image has been resized. Click this bar to view the full image. The original image is sized 600x860.


Σχετικά με τα σχόλια γύρω από τα καυτά φιλιά που αντάλλαξε με τον Θέμη την ημέρα του γάμου τους............................READ MORE
Σ. Τσιμτσιλή: Μιλάει για την εγκυμοσύνη, τις φοβίες και τα φιλιά του γάμου που σχολιάστηκαν! - www.yousouroum.gr/forum - Η πιο γλυκιά μας συνήθεια



Με δύο εκπομπές η Ελεονώρα Μελέτη!

Με δύο εκπομπές η Ελεονώρα Μελέτη! - www.yousouroum.gr/forum - Η πιο γλυκιά μας συνήθεια


Με δύο εκπομπές η Ελεονώρα Μελέτη!



Την προηγούμενη σεζόν η γνωστή παρουσιάστρια «έτρεχε» ανάμεσα σε Star και Αντ1 για να προλάβει την εκπομπή της και τις πρόβες για το Dancing with the stars.

Φέτος η Ελεονώρα Μελέτη δεν θα έχει προετοιμασία μόνο για την «Πρωινή Μελέτη» αλλά και για τη δεύτερη εκπομπή της. Δεν πρόκειται για τηλεοπτική εκπομπή αλλά για ραδιοφωνική. Σύμφωνα με δημοσίευμα της Espresso κάθε πρωί 10.00-12.00 θα συνεχίζει την επικοινωνία της με τον κόσμο μεταφέροντας τη «Μελέτη» στο ραδιόφωνο!

Στο Alter η απογευματινή εκπομπή της Θρασκιά

Στο Alter η απογευματινή εκπομπή της Θρασκιά - www.yousouroum.gr/forum - Η πιο γλυκιά μας συνήθεια


Στο Alter η απογευματινή εκπομπή της Θρασκιά




Λύθηκε ο γρίφος. Την εκπομπή που θα αναλάβει η Ράνια Θρασκιά εννοούσε πριν λίγες μέρες ο Ανδρέας Κουρής όταν είχε γράψει στο twitter του για μια νέα καθημερινή που θα αρέσει και ετοιμάζουν για να βγει στον αέρα του Alter. Η παρουσιάστρια αναφέρει σε σημερινή της συνέντευξη στο People ότι θα βρίσκεται στην απογευματινή ζώνη μεγάλου καναλιού, το οποίο περιμένει να κάνει το ίδιο της ανακοινώσεις και δεν το αποκαλύπτει.

Ράνια Θρασκιά: Επιστρέφω με δική μου απογευματινή εκπομπή

Ράνια Θρασκιά: Επιστρέφω με δική μου απογευματινή εκπομπή - www.yousouroum.gr/forum - Η πιο γλυκιά μας συνήθεια


Ράνια Θρασκιά: Επιστρέφω με δική μου απογευματινή εκπομπή



Λίγους μήνες πριν γίνει ξανά μανούλα η Ράνια Θρασκιά, ανακοινώνει την επιστροφή της στην τηλεόραση.

Σε συνέντευξη της στο People αποκαλύπτει: «Την πρόταση γι' αυτό που θα κάνω τώρα τηλεοπτικά την είχα από τον περασμένο Μάρτιο. Είναι όμως επιλογή μου να μη δημιουργώ θόρυβο γύρω από το όνομά μου χωρίς λόγο.»

Όπως αποκαλύπτει αναλαμβάνει την απογευματινή ζώνη μεγάλου σταθμού: «Αυτό που μπορώ να πω είναι ότι θα αναλάβω την απογευματινή ζώνη ενός μεγάλου καναλιού με μια εξαιρετική συνεργασία. Η επίσημη ανακοίνωση θα γίνει από το κανάλι με όποιον τρόπο αυτό επιλέξει.»

Εμείς περιμένουμε να δούμε το κανάλι που βρήκε τηλεοπτική στέγη η παρουσιάστρια και ποιο θα είναι το είδος της εκπομπής.

Στο δελτίο ειδήσεων του Star η Χριστίνα Λαμπίρη - Βρέθηκε η χρυσή τομή

Στο δελτίο ειδήσεων του Star η Χριστίνα Λαμπίρη - Βρέθηκε η χρυσή τομή - www.yousouroum.gr/forum - Η πιο γλυκιά μας συνήθεια





Διαβάστε την επίσημη ανακοίνωση του καναλιού για τη συνεργασία του με την παρουσιάστρια.

"Καινούρια σελίδα ανοίγει στη συνεργασία του Star με τη Χριστίνα Λαμπίρη", με αυτή την πρόταση ξεκινά το δελτίο τύπου του Star, το οποίο υπογράφει η Λόλα Νταϊφά. Οι νέες αρμοδιότητες της παρουσιάστριας, για τις οποίες ακούστηκαν το τελευταίο διάστημα αμέτρτητα σενάρια, είναι η παρουσίαση των κεντρικών δελτίων ειδήσεων του καναλιού δύο Σαββατοκύριακα το μήνα και η θέση της Creative Αdvisor στη Διεύθυνση Ενημερωτικών Εκπομπών.

Φαίνεται πως "τέλος καλό, όλα καλά" όσον αφορά στη συνεργασία της Χριστίνας με το Star, αφού η ίδια παραμένει με αυτό τον τρόπο στο γυαλί, ενώ παράλληλα θα δοκιμάσει τις ικανότητές της και πίσω από τις κάμερες, ως σύμβουλος ενημέρωσης.

Διαβάστε την επιστολή που έστειλε το Star:

"ΧΡΙΣΤΙΝΑ ΛΑΜΠΙΡΗ... ΝΕΑ ΕΠΟΧΗ

Μετά από δέκα επιτυχημένα χρόνια στο τιμόνι της εκπομπής «Super Star», η Χριστίνα Λαμπίρη από τη νέα σεζόν θα παρουσιάζει τα κεντρικά δελτία ειδήσεων του Σταθμού δύο Σαββατοκύριακα το μήνα.

Παράλληλα, η εποικοδομητική συνεργασία της με το Κανάλι διευρύνεται, καθώς αναλαμβάνει τη θέση της Creative Advisor στη Διεύθυνση Ενημερωτικών Εκπομπών. Η εμπειρία της μπροστά και πίσω από τις κάμερες, όχι μόνο σε δημοσιογραφικό επίπεδο αλλά και σε επίπεδο συνολικής οργάνωσης, σε συνδυασμό με τη δυναμική της προσωπικότητα θα συμβάλουν δημιουργικά στη λειτουργία του Τμήματος.

H Ελεονώρα Μελέτη έγινε κοκκινομάλλα! Δείτε τις πρώτες φωτoγραφίες!

H Ελεονώρα Μελέτη έγινε κοκκινομάλλα! Δείτε τις πρώτες φωτoγραφίες! - www.yousouroum.gr/forum - Η πιο γλυκιά μας συνήθεια





Η Ελεονώρα έκανε για άλλη μια φορά την ανατροπή!

Όπως η ίδια εξομολογήθηκε: «Το φετινό καλοκαίρι δοκίμασα, για άλλη μία φορά, το μακρύ μαλλί. Τελικά, είδα ότι δεν μου πήγαινε, δεν μου άρεσε, κι έτσι σήμερα το πρωί το έκοψα και το έβαψα κόκκινο. Το μακρύ μαλλί το ένιωθα κάπως ξένο, οπότε προχώρησα σε μια ριζική αλλαγή στο χρώμα. Το κόκκινο μου αρέσει πολύ!» κατέληξε.






Κι όμως και στο «Παρά Πέντε» υπήρξαν λάθη!

Κι όμως και στο «Παρά Πέντε» υπήρξαν λάθη! - www.yousouroum.gr/forum - Η πιο γλυκιά μας συνήθεια

Κι όμως και στο «Παρά Πέντε» υπήρξαν λάθη!



Ποιος είπε ότι στις μεγάλες επιτυχίες δεν γίνονται λάθη; Αντιθέτως σε αυτές γίνονται τα περισσότερα...

Για την ακρίβεια σε όλες τις τηλεοπτικές σειρές συμβαίνουν, απλά σε όσες... κλέβουν την παράσταση δίνουμε μεγαλύτερη προσοχή και τα παρατηρούμε...

Το «Παρά Πέντε» εξακολουθεί μέχρι και σήμερα να συγκεντρώνει μεγάλα ποσοστά τηλεθέασης αν και έχουν περάσει 7 χρόνια από την προβολή του τελευταίου επεισοδίου.

Κι όμως στην δημοφιλή σειρά του Γιώργου Καπουτζίδη υπήρξαν κάποια σκηνοθετικά λάθη... Μικρά βέβαια αλλά... υπήρξαν!


Δείτε τα στα βίντεο που συγκέντρωσε χρήστης του You Tube:








Ε. Κοκκίνου: Διακοπές μαζί με την μαμά της και τον γιο της

Ε. Κοκκίνου: Διακοπές μαζί με την μαμά της και τον γιο της - www.yousouroum.gr/forum - Η πιο γλυκιά μας συνήθεια

Ε. Κοκκίνου: Διακοπές μαζί με την μαμά της και τον γιο της



Η Έλλη Κοκκίνου φέτος το καλοκαίρι μπορεί να έχει πολλές υποχρεώσεις, αλλά πάντα καταφέρνει να ξεκλέβει λίγο χρόνο για να περνάει όμορφες οικογενειακές στιγμές! Είναι και η μεγάλη αδυναμία που έχει στον γιο της...

Σύμφωνα με το περιοδικό “ΟΚ” μετά την Νάξο, η γνωστή τραγουδίστρια επέλεξε την Σκιάθο για να ξεκουραστεί λίγες μέρες, χωρίς τον αγαπημένο της Γιώργο Μπόγρη. Είχε κοντά της όμως τον 3χρονο γιο της Αλέξανδρο, αλλά και την μητέρα της.





Αξίζει να αναφέρουμε, ότι η Έλλη αυτό το διάστημα βρίσκετε σε συζητήσεις για τις χειμερινές εμφανίσεις της σε νυχτερινό χώρο της Αθήνας, ενώ σύντομα θα ταξιδέψει στην Κύπρο καθώς έχει προγραμματισμένη μια live εμφάνιση στις 5 Σεπτεμβρίου.






Ν. Λοτσάρη: Βουτιές στη Λέρο με φουσκωμένη κοιλίτσα

Ν. Λοτσάρη: Βουτιές στη Λέρο με φουσκωμένη κοιλίτσα - www.yousouroum.gr/forum - Η πιο γλυκιά μας συνήθεια

Ν. Λοτσάρη: Βουτιές στη Λέρο με φουσκωμένη κοιλίτσα



Τις καλοκαιρινές διακοπές της στην Λέρο, λίγο πριν φέρει στον κόσμο την δεύτερη κορούλα της πέρασε η Νίνα Λοτσάρη μαζί με την οικογένειά της. Ο σύζυγός της και η 6χρονη Νεφέλη Δέσποινα ήταν συνεχώς μαζί της.

Το ζευγάρι είναι πολύ ερωτευμένο καθώς συμπληρώνει 9 χρόνια σχέσης και σε δύο μήνες θα καλωσορίσει και το νέο μέλος της οικογένειας, αφού η γνωστή show woman, διανύει τον έβδομο μήνα της εγκυμοσύνης της και σε λίγες μέρες θα μπει στον 8ο.



Ο φωτογραφικός φακός του “ΟΚ” απαθανάτισε την οικογένεια της Νίνας Λοτσάρη στο νησί των Δωδεκανήσων το προηγούμενο Σαββατοκύριακο, λίγο πριν πραγματοποιήσουν μια σύντομη απόδραση με το ταχύπλοο σκάφος τους.

Πρόσωπο από το φιλικό τους περιβάλλον αποκάλυψε: “Η Νίνα καθ' όλη την διάρκεια της εγκυμοσύνης της προσέχει την διατροφή της. Αν και στις 17 Σεπτεμβρίου θα μπει στον 8ο μήνα, έχει πάρει μόνο 8 κιλά. Φροντίζει με την καθοδήγηση του προσωπικού της γιατρού να τρέφεται σωστά. Η μέρα ξεκινάει πάντα με ένα καλό πρωινό και καθημερινά τρώει πολλά φρούτα.”



Όλη η οικογένεια είναι πολύ χαρούμενη και περιμένει με ανυπομονησία την έλευση του μωρού. Πιο ενθουσιασμένη από όλους είναι, όμως, η 6χρονη κόρη τους Νεφέλη Δέσποινα, που ήθελε πολύ μια αδελφούλα για να παίζει.






ΤΑ ΖΩΔΙΑ ΣΗΜΕΡΑ

ΤΑ ΖΩΔΙΑ ΣΗΜΕΡΑ - www.yousouroum.gr/forum - Η πιο γλυκιά μας συνήθεια

01/09/2011



ΚΡΙΟΣ
Κριός: Θυελλώδης, ενεργητικός και αισιόδοξος ο Κριός είναι αγύριστο κεφάλι και ακολουθεί πάντα το ένστικτό του.
Θα επικεντρώσετε σήμερα το ενδιαφέρον και την προσοχή σας στη διεύρυνση του επαγγελματικού σας ορίζοντα. Δώστε προσοχή στη διαχείριση των οικονομικών σας. Θα νιώσετε την ανάγκη να δημιουργήσετε σοβαρές και σταθερές σχέσεις. Στο οικογενειακό σας περιβάλλον θα αναλάβετε υποχρεώσεις που θα σας κουράσουν. Παλιότερες σχέσεις τώρα θα καθορίσουν τον ρόλο τους στη ζωή σας. Ενδέχεται να κάνετε νέες γνωριμίες που θα σας συναρπάσουν.


...........ΕΝΗΜΕΡΩΘΗΤΕ ΓΙΑ ΟΛΑ ΤΑ ΖΩΔΙΑ ΤΑ ΖΩΔΙΑ ΣΗΜΕΡΑ - www.yousouroum.gr/forum - Η πιο γλυκιά μας συνήθεια


Μ. Μαγγίρα - Δ. Μάζης: Με την κορούλα τους στη Χαλκιδική!

Μ. Μαγγίρα - Δ. Μάζης: Με την κορούλα τους στη Χαλκιδική! - www.yousouroum.gr/forum - Η πιο γλυκιά μας συνήθεια

Μ. Μαγγίρα - Δ. Μάζης: Με την κορούλα τους στη Χαλκιδική!



Η Μπέτυ Μαγγίρα, μαζί με τον σύζυγό της, Δημήτρη Μάζη και την ενάμιση έτους κορούλα τους, Ανδριάνα, φαίνεται πως πέρασαν ένα από τα πιο ξέγνοιαστα καλοκαίρια της ζωής τους. Ένας από τους φετινούς τους προορισμούς ήταν η Χαλκιδική, όπου μάλιστα η Μπέτυ είχε και την ευκαιρία να συναντήσει και την καλή της φίλης, Αλέκα Καμηλά, η οποία ήρθε από την Αμερική.

Όπως διαβάσαμε στο περιοδικό ''Hello'', η μικρή Ανδριάνα έχει ξετρελάνει τους γονείς της με τα νάζια που τους κάνει, ενώ όσοι την έχουν δει από κοντά μιλούν για ένα σπιρτόζικο και πολύ γλυκό πλασματάκι. Το καθημερινό πρόγραμμα της οικογένειας περιελάμβανε περιπάτους το πρωί και μπανάκια στη θάλασσα το απογευματάκι, που ο ήλιος είχε πέσει αρκετά και δεν έβλαπτε την μικρή.

Ο Δημήτρης δεν έπαιρνε λεπτό τα μάτια του από τις γυναίκες της ζωής του και της φρόντιζε συνεχώς.


Click this bar to view the full image.


Click this bar to view the full image.




Click this bar to view the full image.

Ε. Μενεγάκη: Τελευταίες βουτιές με τον Ματέο στην Άνδρο!

Ε. Μενεγάκη: Τελευταίες βουτιές με τον Ματέο στην Άνδρο! - www.yousouroum.gr/forum - Η πιο γλυκιά μας συνήθεια

Ε. Μενεγάκη: Τελευταίες βουτιές με τον Ματέο στην Άνδρο!



Λίγο πριν το τέλος του καλοκαιριού ο φωτογραφικός φακός απαθανάτισε την Ελένη Μενεγάκη με τον Ματέο Παντζόπουλο στα τελευταία τους μπάνια στην Άνδρο. Το ζευγάρι απόλαυσε τον ήλιο και τη θάλασσα, πριν επιστρέψει στην Αθήνα κι έδειχνε πολύ ευτυχισμένο.

Η Ελένη Μενεγάκη που επέστρεψε για την προετοιμασία της εκπομπής της, πέρασε τις τελευταίες στιγμές των φετινών διακοπών της μαζί με τον καλό της. Οι δυο τους έδειχναν ιδιαίτερα χαλαροί και ήρεμοι και έκαναν τις βουτιές τους στα γαλανά νερά του αιγαιοπελαδίτικου νησιού.



Η γνωστή παρουσιάστρια πέρασε φέτος μεγάλο μέρος των διακοπών της στην Άνδρο, που αποτελεί έναν από τους αγαπημένους της προορισμούς, τόσο για τις όμορφες παραλίες της, όσο και για το ότι στην περιοχή βρίσκεται το ξενοδοχειακό συγκρότημα του Ματέο.

Στις φωτογραφίες του “Hello!” η Ελένη φορά ένα μωβ μπικίνι και είναι ιδιαίτερα μαυρισμένη και ανανεωμένη, δείχνοντας πως έχει “γεμίσει τις μπαταρίες” της για την τηλεοπτική σεζόν που θα ξεκινήσει.


Click this bar to view the full image.


This image has been resized. Click this bar to view the full image. The original image is sized 600x947.


This image has been resized. Click this bar to view the full image. The original image is sized 600x837.


This image has been resized. Click this bar to view the full image. The original image is sized 600x942.